четвъртък, 4 октомври 2012 г.

Гранитогресни плочки за безопасен под

Гранитогрес в банята

Окончателното и най-безопасно решение за подова настилка това е гранитогресът. Неплъзгащата му повърхност го прави идеално решение за полагане върху външни настилки на големи или малки обществени зони, паркове, тротоари, тераси, дори покрай басейни. Те са добро решение и за съблекални на обществени сгради като спортни центрове, спа центрове и други, където има опасност от инцидентно подхлъзване. Гранитогресните плочки са подходящи и за промишлени кухни. Идеални са за частни или публични открити площи, където е необходимо да има добър захват, без приплъзване, особено при влажни или заблатени среди.
Гранитогресните плочки са очевидният избор и при обзавеждането за баня. Предлагат се в най-разнообразни цветове и шарки и лесно могат да се съчетаят с желания дизайн или мебели за баня.
Гранитогресен под
Когато искаме да положим гранитогресен под в дневната и коридора, топлите нюанси на гранитогресните плочки ги правят подходящи за съчетаване с всякакви дървени мебели и шкафове. Красивите декори по гранитогреса – с изобразени различни фигури, шарки и цветови нюанси, могат много ефектно да допълнят интериорния стил в помещението.  
Произвежданите от фирма Alcalagres плочки без приплъзване покриват всички предписания и са в съответствие с най-стриктните изисквания за безопасност на пешеходците. 

1 коментар: