сряда, 28 ноември 2012 г.

Гранитогрес – универсалност и стил

granitogres 
Новата и изящна колекция Terre с гранитогресни плочки на италианския производител Iris Ceramica дава нов и естествен обрат на разбирането за традиционно обзавеждане, сега покритието за пода и стените е ново и различно!
Гранитогресът у дома го прави уютен и обзаведен в естествени цветове, с универсални елегантни решения, а красиви декорации по гранитогресните плочки, оформят отличителен и атрактивен стил на помещението.

Новите гранитогресни продукти са приложими навсякъде и са подходящи за всички стаи в дома, за ресторанти и нощни заведения, за тераси и други открити площи, за обществени сгради и зали.

granitogres
Добро практично приложение на гранитогреса е във всекидневната. Той е здрав, устойчив на натоварване и удари, лесен за почистване. Новите цветови нюанси са красив микс между минало и настояще, а естествената повърхност на гранитогреса е идеален завършек на уютното излъчване в стаята.






granitogres
Гранитогрес в кухнята – класика и удобство. Гранитогресният материал не абсорбира течности или мазнини, лесно се почистват всякакви замърсявания, и затова е подходящ за помещения, в които се готви.







granitogres v kabineta
Обзавеждането на кабинета или работната стая с гранитогресни плочки е естествен процес с изключително приятен резултат. Традицията се превръща в дизайн, който се прилага навсякъде у дома.












granitogres na terasata
Тераси - създаването на единна обстановка, при която се съчетават гранитогрес в закрито помещение с гранитогресни плочки на открито, вече е възможно. Запазването на топлите и ярки цветове на гранитрогреса, създаващ експресивна и лични атмосфера, е гарантирано.







granitogres
Обзавеждането на ресторанти с гранитогресни плочки е най-разумният и удобен вариант. Гранитогресните материали съчетават модерните производствени технологии и качествени  материали, и са подходящи за всякакви обществени места.








granitogres v baniata
Гранигогрес в банята – създаване на собствен стил и създаване на уют в личното пространство. Противохлъзгащата и неабсорбираща повърхност на гранитогреса е гарант за вашата безопасност.










granitogres
Гранитогреният под в спалнята е естествено продължение на подовата настилка в останалите стаи в дома ви. Контрастните декорации на гранитогресните плочки съчетават семпли линии и съвременни форми.








granitogres v baniata
Външна баня – направете я със здрави и красиви гранитогресни плочки, и се почувствайте добре между земята и небето, точно както у дома си.


4 коментара: